Гаранция и следпродажбено обслужване

Ако има нещо, което силно ни вълнува, когато купуваме даден вид технологично или превозно средство, то е колко време производителят или търговецът гарантират за безпроблемното му използване. Напълно наясно сме с това, както сме напълно наясно и че не искаш да си купиш нещо, което би следвало да ти носи само положителни емоции, каквото е електрическия велосипед, а след 2 седмици вече да се ядосваш, че нещо не е наред с него или да се притесняваш, че нещо може да се счупи и да трябва да даваш още пари за поправката му.

Ако има нещо, което силно ни вълнува, когато купуваме даден вид технологично или превозно средство, то е колко време производителят или търговецът гарантират за безпроблемното му използване. Напълно наясно сме с това, както сме напълно наясно и че не искаш да си купиш нещо, което би следвало да ти носи само положителни емоции, каквото е електрическия велосипед, а след 2 седмици вече да се ядосваш, че нещо не е наред с него или да се притесняваш, че нещо може да се счупи и да трябва да даваш още пари за поправката му. Затова, тук сме описали всичко важно за гаранциите и сервиза, които предоставяме в Eljoy:

2 години гаранция/4000 км

В тези 2 години има общо 63,115,200 секунди и можеш спокойно да се насладиш на всяка една от тях, прекарана с твоя любим е-байк, защото ние ще се погрижим за него, в случай на неизправност. Силно се съмняваме, че нещо може да се случи, тъй като сме вложили цялото си старание в сглобяването му част по част, но сме длъжни официално да гарантираме за това старание. Ако пък успееш да изминеш 4000 км за по-малко от 2 години, то гаранцията отново приключва, но това ще означава, че си обиколил цяла България по нейните граници общо 2 пъти. Гарантираме, че можеш да го направиш с колело на Eljoyнезависимо от терена и условията. Как да не ти се докара?!

Място за гаранционно обслужване

Докато е-байкът ти е в гаранция (2 години или 4000 км) можеш да се възползваш от гаранционния сервиз на място във фирмените магазини на Eljoy във Варна и София. Никога няма да ти откажем да се погрижим за велосипеда ти дори и след като гаранцията е изтекла. Затова можеш да го докараш при нас за ремонт и след това.

Право на връщане и рекламация

Ти трябва да си супер доволен от това, че си си поръчал електрически велосипед и ние нямаме никакво право да ти разваляме кефа като го получиш. Затова, ако има някаква нередност при доставката, можеш да върнеш байка, като попълниш нашата онлайн форма. Ние ще свършим останалото и всичко ще е точно!

Консултация на място, по телефон или онлайн

Имай предвид, че наистина влагаме много в дизайна и изработката на нашите е-байкове и толерираме само правилното им поддържане и разумното каране. Всяка щета, която е породена от небрежност или условия, които не зависят от нас, например, придоно бедствие, вандализъм, безредица, гражданско неподчинение, някаква форма на атентат или злополука не се покрива от гаранцията. Винаги можем да ремонтираме байка по редовните за това условия и цени. И винаги сме на среща за твоите въпроси, в удобна за теб форма на контакт!

Ако все още има някаква причина да не си купиш електрически велосипед от Eljoy, свързана с общите условия по покупка и гаранция, може да ни я споделиш и заедно да намерим решение! А за да се убедиш колко яко е да караш е-байк, следи за тест драйв възможностите и ела да опиташ! Ние ще се погрижим за останалото!


  • Дата на публикуване : 2018-04-16

Тагове :