Какви са възможностите за плащане?


Когато искаме да си закупим нещо за дълготрайна употреба, което обслужва наши специфични нужди, например нов мобилен телефон, лаптоп или пък превозно средство, знаем, че трябва да се разделим с определно, доста често немалко, количество пари. Но не винаги сме готови да го направим. А когато решим, че най-накрая сме готови да дадем тези пари, или просто вече ни се е счупил телефона, или майстора е казал, че е по-добре да си купим нова кола вместо да правим ремонт, започваме да си задаваме въпроси като колко точно ще струва, не е ли много скъпо, може ли на изплащане и други такива въпросителни, които ни тормозят известно време нощем, преди да заспим, докато не дойде моментът на истината – покупката и нейното плащане.

Ние в Eljoy знаем колко мъчителен може да е този процес – дълъг сутрешен скрол на мнения из форумите докато изпиеш кафето, че понякога и второ се налага да си направиш. Неколкократно проверяване на баланса по сметката, разписване на разходите, залагане на непредвидени събития, за които иначе не би се замислил, че ще ти се случат. Вечер като се върнеш от работа – пак скрол – форум, втори, фейсбук, помощ от приятел, смяташ опции, варианти, 50 на 50 и пак мислиш. Стига де, не може да е толкова сложно да купиш нещо, което искаш! Ако вече обмисляш дали да си купиш електрически велосипед, то определено последните въпроси, които трябва да те притесняват са следните:

Скъпо ли е да караш електрически велосипед?

Това е един от любимите ни въпроси, защото е много логичен и лесен за отговаряне. Електрическите велосипеди имат специфично устройство, повече части и различен дизайн. Всичко това ги отличава от обикновените велосипеди и ги доближава една идея до мотопедите. Затова и цената им е някъде между двете. Когато смятаме, колко точно излиза да си купиш и караш е-байк, не бива да забравяме, че това не е обикновено колело и че то се купува от хора, които могат да сложат реална оценка на добавената стойност, която електрическата енергия носи в този случай – времето за придвижване, удобството, удоволствието от движението, възможността за комбинирано ползване – като ел и като обикновено колело, а да не забравяме и приноса към опазването на околната среда и намаляването на трафика по градските улици. Готино, а? Иначе по груби сметки, да изминеш 100 км с електрически велосипед струва по-малко от 20 стотинки. И ако това не е лесна математика, не знаем кое би било...

Мога ли да си взема е-байк на изплащане?

Никой не бива да бъде спиран от каквото и да било обстоятелство, да си закупи електрически велосипед! В случай, че не желаеш или нямаш възможност да дадеш необходимата сума в момента на покупка, при нас в Eljoy има възможност и за разсрочено плащане: 

  • С UniCredit Consumer Financing можеш да си вземеш електрическо колело  за 99 лева на месец за период от 2 години;
  • С кредит към TBI Bank пък можеш да закупиш е-байк с 0% лихва и 0% ГПР за 3, 4 или 6 месеца, плащайки 396.67 лв. на месец

Мога ли да платя по Интернет?

Всичко в Eljoy е модерно, бързо и удобно. И колелетата, и начините за плащането им също. Paypal – няма проблем! Дебитна или кредитна карта също са вариант.

„Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага“, се казваше в една небезизвестна книга и ние искаме ти да имаш точно това благо. Затова ти даваме пълна свобода в начина на плащане на електрическите велосипеди Eljoy, които пък носят истинската свобода и радост от движението както в градската шумотевица, така и в тихите природни кътчета! А за да се убедиш колко яко е да караш е-байк, следи за тест драйв възможностите и ела да опиташ! Ние ще се погрижим за останалото!


  • Дата на публикуване : 2018-04-13

Тагове :