Електрически велосипед Eljoy Krypton 750W

  • 4 380 лв.

  • 12 вноски по 389 BGN от UniCredit logo УниКредит лого

Възможни вариантиВземи 10% отстъпка за срок от 12 месеца!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 409.17 лв. на месец

Ако скоростта за вас е важна - Eljoy velocity е бърз,... и то много бърз. А ако ще карате велосипеда си на всякакъв терен, този модел е подходящ дори за off road изкачване.

Кратко представяне:

екстремно бърз Velocity развива максимална скорост до 50 km/h, има пет сепени на подпомагане, сензори за натиск и скорост. Докато си го помислиш и си там!

изключително мощен 750 W, девет степени на асистенция. Можете да подадете „газ“ и с палец (thumb throttle control) за допълнително моментно ускорение.

здрав и сигурен - средният пробег при смесен режим на каране (въртене на педалите, комбинирано с асистенция) е около 60 км, осигурен от 13.8 Аh Li-Ion (по-голяма като,опция) батерия произведена от Eljoy.

Описание на продукта:

Най-важното и отличително предимство на Eljoy Velocity е мощността на мотора Bafang MAX Drive (48V 750W). Монтиран е в средната ос – преди скоростите на велосипеда, което осигурява по-прецизна работа (особено при стръмни участъци) и увеличен пробег с едно зареждане. В средната ос е интегриран и сензор, регистриращ въртенето на педалите. Така петстепенната асистенция за подпомагане се синхронизира с усилието на въртене и можете да се придвижвате със скорост около 50 км/ч.

За захранването на мотора на Velocity се грижи бързо-зареждаща се 48V, 556Wh (по-голяма като опция) Li-Ion батерия, произведена по най-съвременна технология от Eljoy. Тъй като зарядните клетки нямат “memory ефект”, батерията може да бъде зареждана по всяко време, което гарантира 700 цикъла живот, равняващо се на около 30 000 км. пробег. Самото зареждане се извършва посредством адаптер, като батерията може да бъде свалена от велосипеда и включена за зареждане където ви е удобно. Дори и тя да се изчерпи докато сте на път, можете да продължите да се движите с Velocity като със съвсем стандартен велосипед. Максималният му пробег при смесен режим на каране (въртене на педалите комбинирано с асистенция) е до 159 км.

На монтирания дисплей е изнесена информация за степента на подпомагане, статуса на батерията, текущата, максималната и средна скорост, текущото и общо изминато разстояние, външната температура. Директно от дисплея можете да настройвате и LED фара на Eljoy Velocity. Има и автоматичен светлинен сензор за включване на подсветка на дисплея.

Покритието на рамката е прахово, устойчиво на надраскване и атмосферни влияния, а всички електрически връзки също са защитени от измокряне. Изберете си цвят (мат или гланц) от нашия каталог (хиперлинк).

Към Eljoy Velocity могат да бъдат добавени и различни аксесоари като калници, кошница за багаж или детска седалка.

Eljoy Velocity се произвежда във Варна от екип от професионалисти, отдадени на идеята за екологична градска мобилност.

Предлагаме гаранция 24 месеца на всички компоненти и безплатна доставка за цялата страна!

Enjoy your Velocity!

Eljoy Velocity се предлага в две модификации – Velocity Performance и Velocity Extreme.

Спецификации
Мотор Bafang , вграден в средната ос, 48V 750W
Помагане 9 степени на подпомагане
Регулатор Вграден в мотора
Дисплей Степен на подпомагане; ниво на батерията; текуща, средна и максимална скорост; текущо и общо изминато разстояние; светлинен сензор за автоматично включване подсветката на дисплея; околна температура
Батерия 48V, 660Wh (по-голяма като опция) Li-Ion cells, произведена в България от Eljoy
Сензор Сензор за въртене на педалите (PAS sensor), Сензор за превключване на скоростите (прекъсва подаването на мощност по време на смяна на предавките)
Скорост Максимална скорост на подпомагане: 50 km/h
Разстояние

в зависимост от степента на подпомагане:

до 159 км с батерия 556Wh

до 184 км с батерия 643Wh

до 192 км с батерия 672Wh

Рамка Алуминий 6061 T6
Гуми 29 "
Вилка SR Suntour XCR 100mm със заключване
Предавки Shimano Deore Shadow +, 10 скорости
Спирачки Дискови хидравлични спирачки, преден диск 180мм/заден диск 160мм
Тегло 22 кг
Цвят Прахово покритие с възможност за избор на цвят