Електрически велосипед Monster 1000W

  • 4 980 лв.

Възможни вариантиEljoy Monster изглежда великолепно – fat e-bike, създаден за приключения.

Кратко представяне:

високопроходимMonster се справя брилянтно по хълмист терен, каменисти склонове, в лепкава кал, пясък или сняг - идеалния спътник за приключения.

зверски мощен – 1000 W, девет степени на асистенция. Можете да подадете „газ“ и с палец (thumb throttle control) за допълнително моментно ускорение.

за дълги пътуванияMonster успява да бъде не само бърз, но и комфортен, което е особено полезно при по-отдалечени дестинации.

Описание на продукта:

Ако искате неописуемо изживяване на всякакъв тип терен, това е вашият избор. За разлика от останалите фат байкове, при Monster теглото на велосипеда не е от значение. Хиляда-ватовия мотор, го прави изключително динамичен, което гарантира забавлението ви,… както и това, че няма как да останете незабелязани…

Моторът на Eljoy Monster е монтиран преди скоростите на велосипеда. По този начин се оптимизира неговата работа по-прецизно и същевременно се увеличава пробега за едно зареждане. Това е особено удачно, когато ще се кара по дълги и стръмни участъци. Максималният пробег при смесен режим на каране (въртене на педалите, комбинирано с асистенция) достига до 192 км с най-мощната батерия. Разполагате с 9 степени на подпомагане, като Вие си избирате в каква степен да бъдете подпомагани. В средната ос има интегриран сензор (PAS), който регистрира въртенето на педалите и започва да ви асистира, в зависимост от избраната настройка.

За захранването на мотора се грижи литево-йонна батерия, произведена по най-съвременна технология, произведена от Eljoy. Зарядните клетки нямат “memory ефект” и батерията може да бъде зареждана по всяко време, което гарантира 700 цикъла живот, равняващо се на около 30 000 км. пробег. Самото зареждане се извършва посредством адаптер, като батерията може да бъде свалена от велосипеда и по този начин можете да я заредите където Ви е удобно.

Дори и да се изчерпи батерията докато сте на път, можете да продължите да се движите с Monster като със съвсем стандартен велосипед. Всички връзки са защитени и не се влияят от дъжд или измокряне, а за доброто спиране се грижат хидравлични дискови спирачки.

Колелото е снабдено с 26×4 инчови гуми с ниско налягане, които са подходящи за различни видове терени като сняг, лед, кал, пясък .


Покритието на рамката е прахово, устойчиво на надраскване и атмосферни влияния.


Велосипедите се произвеждат в България (Варна) с изключително внимание към детайлите. Можете да разчитате на бързо и коректно обслужване.


Гаранция 24 месеца на всички компоненти.
Безплатна доставка за цялата страна.


Enjoy your monster!

Спецификации
Мотор Bafang, 48V 1000W, вграден в средната ос
Помагане 9 степени на подпомагане, с възможност за ръчно подаване на газ
Регулатор Вграден в мотора
Дисплей Степен на подпомагане; ниво на батерията; текуща, максимална и средна скорост; текущо и общо изминато разстояние; светлинен сензор за автоматично включване подсветката на дисплея, външна температура
Батерия 48V, 556Wh Li-Ion (по-голяма като опция), произведена в България от Eljoy
Сензор Сензор за въртене на педалите (PAS sensor), Сензор за смяна на скоростите (прекъсва подаването на мощност по време на смяна на предавките)
Скорост Максимална скорост на подпомагане 50 km/h
Разстояние

в зависимост от степента на подпомагане:

до 159 км с батерия 556Wh

до 184 км с батерия 643Wh

до 192 км с батерия 672Wh

Рамка алуминий
Гуми 26x4 цола
Вилка Твърда вилка
Предавки Shimano
Спирачки Хидравлични дискови спирачки. Преден диск 180mm, Заден диск 160mm.
Тегло 27 kg
Цвят Прахово покритие с възможност за избор на цвят