Електрически велосипед HiFi

  • 3 480 лв.

Възможни вариантиС 0% ЛИХВА, 0% ГПР за 3, 4 или 6 месеца!
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 580.00 лв. на месец

Eljoy Hi Fi е вечатляващо оборудван, ориентиран предимно за градско придвижване почувствайте истинското удоволствие от мобилността. Възможност за SMILE connectivity upgrade (link).

Кратко представяне:

скорост и прецизност – мощен мотор, монтиран в средната ос преди скоростите на велосипеда, осигуряващ по-оптимизирана работа (особено при стръмни участъци)

свобода и независимост – със своите пет степени на подпомагане, сензори за натиск и скорост и увеличен пробег с едно зареждане, придвижването с Eljoy Hi Fi представлява истинско удоволствие

спокойствие и комфорт – всички вградени компоненти са с най-високо качество - Bafang MAX Drive motor (36V 250W); Li-Ion батерия 36V, 8.7Ah (по-голяма като опция) произведена от Eljoy; осем или десет-степенни скорости SHIMANO; хидравлични дискови спирачки Tektro. Hi Fi ще ви отведе навреме там, където е нужно да бъдете.

Описание на продукта:

Hi Fi е солиден, високотехнологичен, скоростен електически велосипед. Мощният мотор Bafang MAX Drive (36V 250W) е монтиран в средната ос, преди скоростите на велосипеда, което осигурява по-прецизна работа (особено при стръмни участъци) и увеличен пробег с едно зареждане. В средната ос е интегриран и сензор, регистриращ въртенето на педалите и натискът, който оказвате върху тях. Така пет-степенната асистенция за подпомагане се синхронизира с усилието на въртене и можете да се придвижвате със скорост до 25 km/h.

За захранването на мотора на Hi Fi се грижи бързозареждаща се 36V, 8.7Ah (по-голяма като опция) Li-Ion батерия, произведена по най-съвременна технология от Eljoy. Тъй като зарядните клетки нямат “memory ефект, батерията може да бъде зареждана по всяко време, което гарантира и 700 цикъла живот, равняващо се на около 30 000 км. пробег. Самото зареждане се извършва посредством адаптер, като батерията може да бъде свалена от велосипеда и включена за зареждане където ви е удобно. Дори и тя да се изчерпи докато сте на път, можете да продължите да се движите с Hi Fi като със съвсем стандартен велосипед. Максималният му пробег при смесен режим на каране (въртене на педалите комбинирано с асистенция) е до 104 км.

За ефективното спиране се грижат хидравлични дискови спирачки TEKTRO.

На монтирания дисплей е изнесена информация за степента на подпомагане, статуса на батерията, текущата, максималната и средна скорост, текущото и общо изминато разстояние. Директно от дисплея можете да настройвате дори и яркия LED фар на Eljoy Hi Fi.

Покритието на рамката е прахово, устойчиво на надраскване и атмосферни влияния, а всички електрически връзки също са защитени от измокряне. Изберете си цвят (мат или гланц) от нашия каталог (хиперлинк).

Към Eljoy Hi Fi могат да бъдат добавени и различни аксесоари като калници, кошница за багаж или детска седалка.

Eljoy Hi Fi се произвежда във Варна от екип от професионалисти, отдадени на идеята за екологична градска мобилност.

Предлагаме гаранция 24 месеца на всички компоненти и безплатна доставка за цялата страна!

Enjoy your Hi Fi!

Спецификации
Мотор Bafang MAX Drive мотор в средната ос, 250W
Помагане 5 степени на подпомагане
Регулатор Вграден в контролера
Дисплей Степен на подпомагане; ниво на батерията; моментна, максимална и средна скорост; текущо и общо изминато разстояние
Батерия 36V, 313Wh (по-големи като опция) Li-Ion, made in Bulgaria by Eljoy
Сензор Сензор за прилаганото усилие, сензор за скорост, сензор за околната светлина
Скорост Максимална скорост на подпомагане 25 km/h
Разстояние

в зависимост от степента на подпомагане:

до 104 км с батерия 313Wh

до 122 км с батерия 367Wh

до 163 км с батерия 489Wh

до 211 км с батерия 633Wh

Рамка алуминий
Гуми 28 инча (700 C)
Вилка Suntour XCT, 100mm ход със заключване
Предавки Shimano Altus 8 скорости
Спирачки Хидравлични дискови спирачки Tektro, преден диск 180mm, заден диск 160mm
Тегло 21.6 kg
Цвят Прахово покритие с възможност за избор на цвят
IoT Опция за SMILE connectivity GPS, проследяване и навигация през мобилно приложение (link)